Sommerjobb hos IFE?

Vil du jobbe med prosjekter som er relevant for din utdanning og fremtiden til samfunnet vårt? På IFE forsker vi for en bedre fremtid, derfor trenger vi de klokeste hodene! Kanskje en sommerjobb hos IFE er noe for deg?

En sommerjobb hos IFE gir deg muligheten til å forske på noen av de viktigste utfordringene samfunnet vårt står overfor. Vi tilbyr veiledning, kontorfellesskap og tilgang til laboratorier og eksperimentelle fasiliteter for studenter innen en rekke utdanninger.

Søknadsprosessen for sommeren 2023 er avsluttet, følg med i høst for søknad til sommeren 2024.

Her er noen av våre områder som trenger din kompetanse:

Er du interessert i sommerjobb hos IFE?

Vi trenger studenter som vil jobbe hos oss neste sommer! Har du interesse og kompetanse for data, kunstig intelligens, eller en av våre mange fagområder vil vi oppfordre deg til å søke! Hos oss får du mange gode muligheter til å forske på, og lære om interessante og viktige prosjekter som samfunnet vårt vil dra nytte av! Vi skal også arrangere besøksdager for studenter som vil vite mer om hva vi gjør og hvilke muligheter som finnes hos oss.

Fyll ut skjemaet nedenfor om du vil vite mer om sommerjobb hos IFE, eller besøke oss for å se på våre toppmoderne laboratorium og fasiliteter.

Les hva studentene som har jobbet hos IFE sa om sitt opphold

IFEs sommerstudenter

Følg oss på LinkedIn