Nemonoor

Nemonoor er en innovasjonshub for kunstig intelligens som hjelper SMBer, industri og offentlig sektor med å integrere KI i sine verdikjeder og forretningsmodeller, som en del av Europas digitale transformasjon.

Nemonoor: Digitale innovasjonshuber i Europa.

Velkommen til Nemonoor, en innovasjonshub for kunstig intelligens (KI). Nemonoor er et samarbeid mellom IFE (Instutt for Energiteknikk), Smart Innovation Norway, NTNU, SINTEF, ÅKP, Norway Health Tech, NORA og Digital Norway. Vi er en del av det prestisjetunge nettverket European Digital Innovation Hubs (EDIH), som jobber for å fremme bruken av KI i SMBer, industri og offentlig sektor. Vårt mål er å hjelpe virksomheter med å integrere kunstig intelligens i deres verdikjeder, forretningsmodeller og innovasjonsprosesser, og dermed styrke Europas digitale transformasjon i dette tiåret.

Fra mobilisering til utprøving av KI-teknologi

Våre tjenester omfatter en rekke områder som er nøkkelen til å realisere potensialet til KI. Først og fremst mobiliserer vi målgruppene og kartlegger deres virksomheter og ambisjoner når det gjelder bruk av kunstig intelligens. Vi tilbyr rådgivning og vurdering av hvilken rolle KI kan spille i deres organisasjon og hjelper til med å utvikle en skreddersydd strategi for implementering av KI.

Videre fokuserer vi på opplæring og trening, slik at bedriftene kan styrke sine interne kompetanser innen KI. Gjennom workshops, seminarer og kurs får deltakerne innsikt i KI-verktøy, algoritmer og metoder som kan brukes i deres spesifikke bransje. Vi ønsker å sikre at bedriftene har de nødvendige ferdighetene og kunnskapen for å dra nytte av KI-potensialet.

Muligheter for utprøving av KI-teknologi

Som en del av vår tjenesteportefølje gir vi også muligheten for utprøving av KI-teknologi. Bedriftene får tilgang til state-of-the-art verktøy og plattformer for å eksperimentere og teste KI-applikasjoner. Dette gjør det mulig for dem å utforske nye forretningsmuligheter og evaluere effektiviteten til KI i deres virksomhet før de tar det i bruk på bred basis.

Vi forstår også viktigheten av finansiering for å støtte implementeringen av KI-prosjekter. Derfor hjelper vi bedriftene med å identifisere passende finansieringskilder og veileder dem gjennom søknadsprosessen. Vårt mål er å sikre at bedriftene har tilgang til nødvendig økonomisk støtte for å realisere sine KI-ambisjoner.

Etikk, personvern og sikkerhet

Etisk, personvern, bærekraft og sikkerhet er sentrale aspekter ved bruk av KI. Vi tilbyr derfor rådgivning og veiledning knyttet til disse spørsmålene, slik at bedriftene kan håndtere utfordringer og sikre at deres KI-implementering er i samsvar med relevante lover og forskrifter.

IFEs spesialiserte tjenester

IFE er spesialisert på utprøving av KI-teknologi og leverer spesifikke tjenester innen dette området. Sammen med våre samarbeidspartnere jobber vi for å utvikle innovative løsninger og skape merverdi gjennom bruk av KI i ulike bransjer. For mer informasjon om IFEs tjenester og de andre samarbeidspartnernes bidrag til Nemonoor, kan du besøke vår nettside og utforske mulighetene.

Bli med oss på Nemonoor og oppdag potensialet til kunstig intelligens for din virksomhet. Sammen kan vi forme fremtiden og bidra til Europas digitale suksesshistorie!