GCE NODE og IFE signerer samarbeidsavtale

Publisert: 14. august 2018

Signeringsseremoni: Anne-Grete Ellingsen (til høyre) og Nils Morten Huseby signerte en samarbeidsavtale mellom GCE NODE og IFE i Arendal tirsdag 14. august 2018.

– IFE er en formidabel partner for GCE NODE. Instituttet har ledende forskere og spesialister på en rekke områder som er relevante for selskapene i vår klynge. Vi ser frem til å samarbeide om utvikling innen offshore energi, geotermisk energi og på andre aktuelle energiområder, sier Anne-Grete Ellingsen, adm.dir i GCE NODE.

–  Vi ser frem til å samarbeide tettere med GCE NODE. IFE har hatt en sentral rolle i teknologifronten innen olje og gass, fornybar energi og helseteknologi i 70 år, i samarbeid med norsk og internasjonal industri, sier Nils Morten Huseby, adm.dir ved IFE.

Samarbeidsavtalen ble offentliggjort under en signeringsseremoni i Arendal, tirsdag 14. august.

–  IFE har fokusert på hvordan næringslivet kan bruke forskning og kunnskap til å styrke konkurransekraften sin. Vi har allerede diskutert flere ulike prosjekter, og er ivrige etter å komme i gang, sier Ellingsen.

GCE NODE og IFE har allerede etablert et godt samarbeid gjennom flere besøk, både i Kristiansand og på Kjeller. En representant fra IFE deltok også i Agder-delegasjonen til OTC-messen i Houston i mai.