Event

MoZEES årsmøte 2020

Publisert: 14. september 2020

MoZEES Årsmøte 2020 er en digital møteplass der vi diskuterer den nylige vitenskapelige, teknologiske og industrielle utviklingen i senteret, med live samtaler støttet av et aktivt diskusjonsforum med muligheten til å stille spørsmål og delta i diskusjoner med våre foredragsholdere.

Registrer deg så snart som mulig på: Registrering MoZEES Årsmøte 2020

Påmeldingsfrist for å delta i diskusjonsforumet er torsdag 17. september.

Detaljerte instruksjoner om hvordan du blir med vil bli sendt ut til alle registrerte deltakere etter påmeldingsfristen. Lenker for å delta i live-samtalene vil bli lagt ut på nettstedet vårt.

Følgende emner vil bli dekket i løpet av møtedagene:

  • Hydrogen og drivstoffceller for transport: Fra hydrogenproduksjon til sluttbruk. Eksempler: (1) Hydrogen i maritim sektor (2) Hydrogen i tunge kjøretøy
  • Batterikjeder: Fra produksjon av materialer (anoder, katoder, elektrolytter, bindemidler) til montering av moduler. Hvordan etablere nye produksjonsmuligheter.
  • Hydrogen og batterisikkerhet: Fra sikre materialer og komponenter til sikre og lavrisikosystemer. Systemkrav? Behov for testing og validering? Nye standarder?
  • Retningslinjer for null utslippstransport: Hvordan kan batteri- og hydrogenteknologi utfylle hverandre på en best mulig måte?

Bekreftede hovedtalere er:

  • Lew Fulton (UC Davis): Batteri-elektriske kjøretøyer og hydrogenbiler – teknologisk fremgang, kostnadsreduksjon og potensielle kunder i California
  • Daniel Brandell (Uppsala University): Polyestere som neste generasjons faste elektrolytter for Li- og Na-batterier
  • Tom Smolinka (Fraunhofer ISE): TBD
  • Egbert Figgemeier (RWTH Aachen): Toppmoderne silisium i kommersielle litiumionbatterier Celler og perspektiver på høyere silisiumbelastninger muliggjort av elektrolyttilsetningsstoffer

Mer info om MoZEES-årsmøtet, inkludert et detaljert program, finner du på MoZEES nettsted.

Merk at dette er et åpent møte og vil være åpent for eksterne deltakere. Så du er hjertelig velkommen til å invitere kolleger, studenter og andre entusiaster med nullutslipp fra og utenfor MoZEES-nettverket.